Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Informació Gimnàs Municipal

GIMNÀS MUNICIPAL

 

Benvolguts veïns/es,


Ja ha entrat en funcionament el nou Gimnàs Municipal. Tot i això, encara estem acabant d'adequar-lo i adquirir el material necessari, per la qual cosa els que feu la inscripció ara, podreu començar a utilitzar la instal·lació de forma immediata, però no es cobrarà la quota fins al mes d'octubre (Les Classes dirigides sí que es cobrarà el Setembre).


També aprofitem per explicar l'horari definitiu d'obertura i el funcionament tant del Gimnàs com del Pavelló Poliesportiu.

  • HORARI: de Dimarts a Divendres de 17 h a 21 h, Dissabte de 9 h a 13 h. Diumenge i Dilluns tancat.
  • A partir d'ara, totes les inscripcions es faran al mateix gimnàs durant les hores d'obertura, podeu venir i us ensenyarem les instal·lacions i explicarem les diferents tarifes (tant del Gimnàs com de les Classes Dirigides). Visita'ns sense compromís i decideix si creus oportú inscriure't.
  • Hi haurà servei de bar tant pels usuaris del Gimnàs, però també obert a tothom que vagi a la zona esportiva.
  • Durant l'horari d'obertura del Gimnàs totes les activitats que es realitzin al Pavelló hauran d'entrar i sortir per la zona del Gimnàs, així tindrem un millor control de les instal·lacions.
  • Sempre i que no hi hagi activitat al Pavelló i durant les hores d'obertura del Gimnàs, els menors de setze anys podran utilitzar de forma gratuïta el Pavelló, i els majors de setze anys que paguin la quota del Gimnàs també el podran utilitzar, així facilitem un espai als joves del poble per poder realitzar activitat esportiva.
  • A causa de la Covid, les dutxes estaran tancades i es realitzarà un registre diari de tots els usuaris, tant del Gimnàs com del Pavelló.


Finalment, agrairíem que, un cop visitades les instal·lacions o ja quant les estigueu utilitzant, ens diguéssiu la vostra opinió, així com que demanéssiu aquelles màquines o material que trobeu a faltar, ja que des de l'Ajuntament mirarem d'anar millorant l'equipament sempre que sigui possible econòmicament.

 

Molt atentament,

Francesc Riu Canudas

Alcalde de Sant Llorenç de Morunys

alcaldiapiteus@gmail.com

Sant Llorenç de Morunys, a  16 de setembre de 2020.

Document Actions