Dimecres, 13 De Novembre De 2019
C/ Josep Cirera, Núm. 1 2ª Planta, Sant Llorenç de Morunys - 25282
Telèfon: 973492050
Fax: 973492413

Retirada Restes Vegetals

15/07/2015

Sol·licitud Retirada Restes Vegetals


Foto

Benvolguts/des, 

És prou evident que el país viu un moment en el que calen reflexions profundes i canvis des dels fonaments. La gestió dels residus n'és, sens dubte, un excel·lent exemple, ens cal Reduir, Recuperar i Reutilitzar, en definitiva Racionalitzar.

Entrem en l'època vegetativa dels nostres jardins. Els residus de la seva gestió són tractables en origen de diferents formes, tancant així el cercle de la matèria i fent-los més fèrtils i sostenibles.

El cas contrari, és a dir, el de la recollida, transport i tractament de la fracció en verd per part dels serveis municipals, és una activitat considerablement costosa, i aquest Ajuntament entén que aquest és un cost que NO s'ha de socialitzar, sinó que cada productor l'ha d'assumir de manera responsable. 


L'Ajuntament els ofereix les següents alternatives en cas d'optar per la retirada del residu:

L'aportació directa a la deixalleria per part de l'usuari, mai a l'àrea d'emergència

  • RESTES VEGETALS: és molt important que les restes vegetals es recullin correctament. No ho poseu en bosses de plàstic ni ho barregeu amb altres residus. Si us plau, ara que és època de poda, si teniu grans quantitats de gespa i/o poda, porteu-la a la deixalleria. També us oferim portar-vos un "big-bag" a casa i recollir-lo quan sigui ple per 20 euros (tot inclòs). Si passeu per l'ajuntament, un cop abonats els 20 euros, us portarem el "big-bag" a casa.  

Gràcies pel vostre compromís.

Triar bé és en benefici de tots.


Informació addicional :


Mapa Web